Erfaring

Jeg blev uddannet som psykolog fra Københavns Universitet i 2003, autoriseret af Psykolognævnet i 2005 og har afsluttet min special psykolog uddannelse som “specialist i psykoterapi” i 2011. Jeg videreuddannet indenfor forskellige terapeutiske retninger, som hedder kognitiv terapi, dialektisk adfærds terapi og interpersonel/dynamisk terapi. Mit udgangspunkt i samtalen er imidlertid aldrig en bestemt terapeutisk retning, men at jeg arbejder fleksibelt og altid forsøger at tilpasse samtalen til den person jeg sidder overfor, og hvilken problemstilling personen ønsker hjælp til.

Jeg har en bred  og meget solid erfaring med en lang række af problemstillinger fra ansættelser i både psykiatrien ved Rigshospitalet og Psykoterapeutisk Center Stolpegaaard og uden for psykiatrien ved Studenterrådgivningen og Universitetets Psykologiske klinik. Jeg har sideløbende hermed haft egen privat praksis, hvor jeg siden 2004 har haft et tæt samarbejde med Team Danmark omkring deres elite idrætsudøvere med psykiske udfordringer som bl.a. spiseforstyrrelser, stress, depression, præstationsangst e.l.

Udover mit kliniske arbejde har jeg jeg altid nydt at undervise og lave workshops om bl.a. konflikthåndtering, stress, eksamensangst, “work-life balance”, terapi,  spiseforstyrrelser mm.

Jeg er født i 1975, gift og mor til 2 børn.

Curriculum Vitae

Egen klinik (2004-fortsat): kortere og længerevarende individuelle, par- familie- og netværkssamtaler med fokus på spiseforstyrrelser, præstationsproblemer, selvværd, stress, depression, angst, mv.

Studenterrådgivningen (2008-fortsat): Korterevarende forløb med fokus på eksamensangst, præstationsproblemer, selvværd, stress, mv.

Rigshospitalet – center for spiseforstyrrelser (2007): Længerevarende forløb med fokus på svære spiseforstyrrelser.

Team Danmark (2004-fortsat): Udarbejdelse af Team Danmarks koncept for behandling af eliteidrætsudøvere med efterfølgende samarbejdsaftale omkring psykologisk behandling af deres udøvere med spiseforstyrrelser eller andre problemstillinger som præstationsproblemer, stress, depression e.l.

Universitetsklinikken (2004-2006): længerevarende individuelle, og familie samtaler med fokus på depression, OCD, angst, mv.

Psykoterapeutisk Center Stolpegård (2003-2004):
Individuelle, par- og gruppeforløb med fokus på samlivsproblemer og spiseforstyrrelser.